Les 1

Wat Is Je Geldbrein?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Voordat ik start, wil ik je een paar vragen stellen, ok?

“Wil je meer geld hebben? Ik bedoel, wil je behoorlijk meer geld hebben?”

Op die manier begint een van mijn mentors altijd met zijn presentaties. En hij heeft gelijk. Om een probleem op te lossen moet je EERST beginnen met het stellen van de juiste vragen.

En naast geld, zou je ook meer geluk en blijdschap in je leven willen hebben? Of wil je beide? Perfect!

Ik ben zo blij dat je mij gevonden hebt en je aangemeld hebt voor deze cursus, want je bent op het juiste moment op de juiste website gekomen.

Waarom? Omdat je hier in deze cursus eindelijk door zult dringen tot de grondoorzaak van financieel succes.

crisisEen paar dagen geleden schreef ik een blog over de crisis en over hoeveel mensen hun baan verloren daardoor. Mensen raakten hun huizen kwijt, banken legden beslag op alles en er zijn zelfs mensen omgekomen. En dat is natuurlijk uiterst droevig.

Maar het tegenovergestelde is ook gebeurd!

Veel mensen werden steenrijk tijdens en door deze crisis. Voor sommigen is een crisis desastreus, voor anderen is het een periode van grote kansen.

Hoe is dat mogelijk?

We zitten met z’n allen in dezelfde crisis en veel mensen worden armer en sommigen worden behoorlijk veel rijker. Wat is het verschil?

Weet je… Ik zou zo graag willen dat ik de informatie die ik hier met je ga delen had gehad toen ik voor het eerst begon, in plaats van bijna mijn hele leven financieel te worstelen. De grote ontdekking was dat je onbewuste programmering eigenlijk de leiding heeft over je leven, wat je doet, en wat je (financiële) resultaten zijn. Het is je onderbewustzijn dat verantwoordelijk is voor je niveau van rijkdom…

En door de principes van het onderbewustzijn te begrijpen en me daar meester over te maken, wat ik je hier ga leren, werd ik een bijzonder welvarend persoon. En iedereen kan het. Jij ook!

Ik ga alles in deze cursus uitleggen. Alles dat je wilt weten over dit onderwerp ga ik behandelen, zodat jij ook 100% financieel vrij wordt. En het kost je niks!

money-mindset

Het geheim dat het verschil maakt en waar ik het uitgebreid over ga hebben is iets dat zich afspeelt in je brein. Dit is je geld-mindset. En je geld-mindset noem ik in deze cursus je geldbrein.

In deze en de volgende lessen ga ik je laten zien hoe jouw geldbrein verantwoordelijk is voor je huidige financiële situatie.

Ook leer ik je wat je moet doen om je geldbrein te transformeren in een geldbrein voor rijkdom, (financiële) vrijheid en (financiële) zekerheid voor de rest van je leven.

 

new mindsetNa deze cursus begrijp je precies wat de achterliggende reden is van je huidige financiële situatie. Ook zul je exact weten wat je moet doen om dat permanent te veranderen … ongeacht wat je situatie is.

Want als je iets in je geldbrein gaat aanpassen, dan zul je daarmee gegarandeerd je financiële situatie veranderen.

Maar eerst ga ik je uitleggen wat je geldbrein is.

Kort gezegd, je geldbrein is de manier hoe je denkt, voelt en omgaat met geld. En dat geldt voor iedereen!

Het maakt namelijk niet uit of je onderwijzer, loodgieter, dokter, professor, directeur van een bedrijf, gepensioneerd, of wat dan ook bent. Zoals ik al zei is het je geldbrein dat bepaalt hoe je over geld denkt. En de hoeveelheid scholing die je gehad hebt staat daar volledig los van. Je opleidingsniveau heeft er niets mee te maken.

Nu weet ik dat dit wellicht te mooi klinkt om waar te zijn, maar ik beloof je dat als je verder leest en deze en de volgende lessen doorneemt, je in elke cel van je lijf zult voelen dat het inderdaad je geldbrein is dat de ware grondoorzaak is van je huidige financiële situatie, ongeacht of je nu arm, jan-modaal, of rijk bent.

Je zult ontdekken hoe je geldbrein je gevoelens bepaalt omtrent geld, inclusief angsten, zorgen en zelfs schuldgevoelens.

Het is hetzelfde deel van je brein dat gewoonten creëert en dat uiteindelijk bepaalt of je iemand bent die roekeloos geld uitgeeft of geld spaart, of je je geld goed beheert of er een financiële puinhoop van maakt, of je met een AOW-uitkering je oude dag ingaat, of dat je steenrijk van je oude dag gaat genieten.

ONTHOUD DAT

[/text_block]

Je Geldbrein Bepaalt Hoe Je Financiële Leven Eruit Ziet!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″ top_padding=”35″]In de volgende les zul je ontdekken:[/text_block]
 • Waarom je tot nu toe niet het financieel maximale eruit gehaald hebt dat mogelijk is.
 • Waarom vorige pogingen om mega-succesvol te worden mislukte.
 • Waarom je steeds tegen dezelfde soort onzichtbare muur oploopt.
 • Waarom je blijft ‘falen’ als je niet eerst je geldbrein aanpast.
 • Hoe je dit op kunt lossen!
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Het aandachtig volgen van deze lessen is cruciaal als je wilt leren om daadwerkelijk een rijker leven te creëren. En ik ben er 100% van overtuigd dat je deze informatie helemaal geweldig zult vinden!

Dus ik zie je graag bij de volgende les…

Tot morgen!

Michel[/text_block]

Een Team Met Een Rotsvaste Reputatie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Myriad%20Pro” font_style=”normal” font_color=”%23f1f1f1″ font_shadow=”none” left_padding=”0″ right_padding=”0″ line_height=”23″]Wij hebben een 100% goedkeuringsclassificatie van IMTrustWorthy. Je kunt je aanmelden bij IMTW voor feedback en ratings van andere klanten.[/text_block]

JE KUNT VEILIG EN VERTROUWD KOPEN

[custom_html][mashshare shares=”false”][/custom_html]

18 reacties

 1. Hallo Michel,
  Dank je wel voor je eerste email over ‘geldbrein’.
  Ik ben benieuwd waarmee je gaat komen.
  Tot dusverre slechts aankondigingen ,

  Ken je de boeken over de actueel levende Russin Anastasia zoals beschreven door auteur Vladimir Megre? http://Www.schildpadboeken.nl
  Ik ken geen helderder en treffender verhaal over geld, en de eigenlijke herkomst ervan, dan dat Anastasia ons geeft wanneer zij spreekt over ‘de priesters’ die een efficiënt zelf~continuerend hypnose middel zochten waarmee zij hun private macht en materiële rijkdom konden waarborgen…. door het hypnotiseren van de bevolking . Hun hypnose middel was de gedachte die wij nu als ‘geld’ zijn gaan liefhebben.
  Anastasia beschrijft het op een wijze dat ook mijn jonge kinderen het kunnen bevatten. Niemand anders ken ik die dit zo door heeft en kan overdragen Michel.

  Ik trof jou op de Niburu/ninie4news website , die ik enorm respecteer. Vandaar mijn interesse naar wie jij meent te zijn en wat jij meent te bieden.
  Ik zie je nieuwtjes tegemoet. Dank??

  1. Hallo Peter,

   Elke cursus begint altijd met een introductie. In deze cursus is dat niet anders. Ik zou zeggen, blijf erbij en laat je de komende dagen verrassen.

   Veel succes!

   Hartelijke groeten,
   Michel

 2. Hallo,
  Dank voor de evt. gratis cursus,
  tot nu toe alleen maar info en verder niks om te leren of te doen.
  Heb het vermoeden dat het eind van het “liedje ” is dat je de cd/dvd kunt kopen,
  omdat je anders niet verder kunt, ben benieuwd wat er komen gaat.

  Hartgroet,

  1. Hallo Diolène,

   Zoals ik ook al tegen Peter zei in de reactie hierboven… “Elke cursus begint altijd met een introductie. In deze cursus is dat niet anders.”
   Ook voor jou geldt, blijf erbij en laat je de komende dagen verrassen. De cursus bestaat uit 9 lessen. Eke dag krijg je er één. Alle informatie wordt gedurende deze 9 dagen stukje voor stukje gegeven.

   Veel succes!

   Hartelijke groeten,
   Michel

   P.S.: verderop in de cursus volgen er inderdaad ‘dingen’ om te doen.

 3. Dag Michel Lejeune (de Jonge?)

  Toch weet ik het nog zo niet… is dit oprecht altruistisch, of is het de zoveelste verkooptruc, waar de wereld vol mee zit?
  …Of ben ik eenvoudig bezig wéér tegen dezélfde – door mijzelf geschapen – MUUR op te lopen, die mij uiteindelijk nergens brengen zal?
  Want uiteindelijk begint het ook hier, met eerst -voor mij dan toch – veel geld ‘UITGEVEN’. ??

  Ik volg je deze 9 dagen, maar niet zonder slag of stoot (lees Awareness)
  Bij deze mijn oprecht gemeende warme groet.

  1. Hallo Marieke,

   Als je Lejeune vrij vertaald van het Frans naar Nederlands heb je gelijk :-). Het is wel zo dat namen en achternamen normaal gesproken nooit vertaald worden. Dus het is Lejeune.

   HypnoMiljonair is zeker geen verkooptruc. Het is een methode om je mentale succes- en geldblokkades voorgoed uit de weg te ruimen, zodat je verder komt, waar je tot nu toe bleef steken.

   Het enige dat ik je vraag is met open vizier de komende dagen de lessen door te lezen. Ik weet bijna zeker dat je bepaalde dingen zult gaan herkennen, zoals het tegen de onzichtbare muur aanlopen. Heel veel mensen hebben dit probleem, op diverse gebieden in hun leven, en dus ook op het gebied van succes en geld. Wij mensen zijn gewoontedieren en volgen bepaalde onbewust geprogrammeerde patronen.

   Een ding is zeker, als vorige acties die je ondernomen hebt niet tot resultaten hebben geleid, is de oorzaak daarvan dat je die muur (of muren) simpelweg niet of onvoldoende afgebroken hebt.

   Sta open voor wat ik je de komende lessen ga vertellen. En beslis dan pas (niet eerder) of het je wat lijkt om met mijn methode ook jouw zelfgeschapen onzichtbare muren (mentale onbewuste blokkades) af te breken.

   Mocht je verdere vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

  1. Hallo Hanneke, bedankt voor je reactie 🙂 Ik hoor graag in de reacties wat je morgen van les 2 vindt… Heb je tussendoor vragen, dan beantwoord ik ze graag via de e-mail.

 4. Hoi Michel, ook ik ben erg benieuwd en hoop dat mijn geliefden en ik straks zonder geldzorgen mogen leven. Verder hoop ik dat als het stromen gaat ik het geld goed zal kunnen besteden, maar eigenlijk geloof ik dat dat wel goed zal komen. Ik ben betrokken bij verschillende projecten die de aarde in mijn directe omgeving een beetje mooier kunnen maken…

 5. Beste Michael,

  Ik heb er veel vertrouwen in,dat deze curses ons vele inzichten zal geven in geldzaken die geprogrammeerd zijn in het onderbewustzijn.! de hypnose sessies zijn mijn redding geweest van een totale burnout.
  Ik ben er inmiddels stellig van overtuigd dat we constant “geprogrammeerd ” worden zowel positief als negatief.
  Kortom ik ben erg benieuwd naar de nieuwe les.
  Warme groet van Maria?

  1. Hallo Maria,

   Fijn te horen dat je met de andere sessies een positieve verandering hebt gerealiseerd en je een burnout hebt weten te voorkomen. Top! En ja, we worden inderdaad constant geprogrammeerd en wanneer je de ‘foute’ programmering weghaalt en er ‘goede’ programmering voor in de plaats laat komen, veranderen dingen. En deze veranderingen zijn niet alleen innerlijke veranderingen, ze veranderen daadwerkelijk je buitenwereld, omdat je buitenwereld feitelijk een afspiegeling is van je binnenwereld. En dat werkt op alle gebieden, dus ook financiële gebieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *