Les 2

De Psychologie van Rijkdom

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]In deze les ga ik het hebben over het ‘geldbrein’. En als ik het heb over je geldbrein, dan heb ik het eigenlijk over je psychologie. In deze les ga ik daar wat dieper op in, maar voordat ik je in het diepe gooi, wil ik iets zeggen over de wereld waarin we leven.[/text_block]

We leven in een wereld van dualiteit!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Het is erg belangrijk om je te realiseren dat we in een wereld van dualiteit (tweevoudigheid) leven. Hier zijn enkele voorbeelden van dualiteit:[/text_block]
 • Boven en onder
 • Links en rechts
 • Licht en donker
 • Kort en lang
 • Rijk en arm
 • Manlijk en vrouwelijk
 • Zwart en wit

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Ik weet zeker dat je zelf ook nog andere voorbeelden kunt bedenken.

Neem als voorbeeld rechts en links. Is het mogelijk een rechterkant te hebben zonder een linkerkant? Rechts van wat?

Zie je, dualiteit is een vergelijking. Onthoud dat voor nu even, ok?

En net zoals er uiterlijke regels zijn met betrekking tot geld zijn er ook innerlijke regels.

Weet je dat het een feit is dat de meeste mensen niet het onderste uit de kan halen als het om geld gaat? Zij laten de meeste kansen en mogelijkheden liggen, omdat zij ze simpelweg niet zien. De meeste mensen zijn daardoor niet succesvol, zelfs als ze een compleet werkend bewezen winstgevend systeem in handen krijgen, weten ze het zo klaar te spelen om daarmee te verliezen.

En ik spreek uit ervaring. Ik heb het zelf meegemaakt en ik heb het bij honderden mensen zien gebeuren. Zelf heb ik de afgelopen jaren verschillende ‘systemen’ bedacht en opgezet en deze leveren mij nu grote sommen geld op.

En bij wijze van test heb ik één van die systemen halverwege 2015 aan drie verschillende mensen gegeven om te kijken wat zij ermee deden. Uit de test, die ook op de site staat en die iedereen kan doen, was gebleken dat zij een arm geldbrein hadden. Ik was benieuwd… Zouden zij dezelfde resultaten krijgen als ik?

Tot mijn verbazing, maar wat ik eigenlijk wel verwacht had, slaagden zij er niet in om met exact hetzelfde systeem geld te verdienen. Het systeem dat mij toen en nu nog steeds veel geld oplevert werke niet voor hun. Bizar, toch?

Het goede nieuws is dat nadat zij hun arme geldbrein omgezet hadden in een rijk geldbrein, zij één voor één begonnen in te zien wat ze verkeerd hadden gedaan. En die inzichten waren goud waard, want alle drie verdienen ze nu ook geld met hetzelfde systeem.

Ik kan je met zekerheid zeggen dat het system dat ik gebruik (en ik vertel je daar later meer over) jou ook success en geld op zal leveren … maar alleen …

ALS JE GELDBREIN IS INGESTELD OP
SUCCES EN EEN RIJKER LEVEN

 

Want als dát niet eerst gebeurt, zal je onderbewustzijn roet in het eten gooien en verdien je helemaal niks. En zo gaat het eigenlijk met alle systemen die succes en geld kunnen opleveren.

Op de één of andere manier zullen mensen met een arm geldbrein niet snappen wat er speelt, wat ze moeten doen, of ze bedenken iets om dingen in de soep te laten lopen. Vanuit hun onderbewustzijn saboteren zij de positieve resultaten. Ik weet het. Het is droevig en helaas maar al te waar.

Maar lees verder. Ik ga je wat meer vertellen.

Piggy 1.2Droevig feit…

Wat nog veel droeviger is, is dat 80% van alle mensen nooit van hun leven echt financieel vrij zullen zijn op de manier die zij graag willen.

En 80% van alle mensen zegt nooit echt diep en intens gelukkig te zijn.

De oorzaak? Er is een eenvoudige reden. En dat is dat de meeste mensen zich enigszins onbewust zijn van iets.

Zij leven alleen op een zeer oppervlakkig niveau op basis van de zichtbare wereld. Zij geloven alleen in wat ze kunnen zien met hun fysieke ogen.

Laat ik je een voorbeeld geven.

treeIn de afbeelding hiernaast zie je een boom.

En aan deze boom groeien vruchten, bijvoorbeeld appels.

In het echte leven noemen we onze vruchten onze resultaten.

We kijken naar de vruchten, of onze resultaten en het bevalt ons niet. Ze smaken niet lekker, het zijn er te weinig, ze zijn te klein. En wat denk je dat we daaraan gaan doen?

Focussen we ons niet meer en meer op de vruchten? Steken we niet steeds meer energie in die vruchten? Ja toch? Dat doen we meestal. We richten onze aandacht voornamelijk op wat we kunnen zien.

En doen we dat soms of altijd? Nou, ik zal je zeggen dat wij mensen dat zo goed als zeker altijd doen! We richten ons altijd op de resultaten! Dat komt doordat we in een resultaat-gerichte maatschappij leven.

Maar laat ik je nu eens de volgende vraag stellen. Wat is de oorzaak dat die vruchten er überhaupt groeien? Het zijn de WORTELS van de boom die uiteindelijk de vruchten kunnen laten groeien.

Het is wat zich onder de grond bevindt, dat wat boven de grond is laat groeien. Het is het onzichtbare dat het zichtbare creëert!

En geldt dat in de natuur altijd of soms? Het antwoord op die vraag is ALTIJD!

En ben je het met mij eens dat wij mensen een deel van de natuur zijn?

Met ons mensen gelden dezelfde natuurprincipes:

[/text_block]

Het is het ONzichtbare
dat het zichtbare creëert!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Wat ik daarmee bedoel is als je de vruchten wilt verbeteren, je je aandacht moet richten op…. de wortels! … JOUW ‘WORTELS’!

Want je zichtbare, tastbare resultaten zijn ALTIJD EEN GEVOLG van je onzichtbare ‘wortels’.

Onthoud dus dat je resultaten altijd een gevolg zijn van wat zich in je onzichtbare deel afspeelt. Maar wat zijn die onzichtbare ‘wortels’ dan?

In de volgende les ontdek je:[/text_block]

 • Wat jouw onzichtbare ‘wortels’ zijn.
 • Hoe deze je dagelijkse leven beïnvloeden.
 • Hoe je ze eenvoudig kunt veranderen om een veel rijker leven te creëren.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Dus tot de volgende les…

Michel[/text_block]

Een Team Met Een Rotsvaste Reputatie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Myriad%20Pro” font_style=”normal” font_color=”%23f1f1f1″ font_shadow=”none” left_padding=”0″ right_padding=”0″ line_height=”23″]Wij hebben een 100% goedkeuringsclassificatie van IMTrustWorthy. Je kunt je aanmelden bij IMTW voor feedback en ratings van andere klanten.[/text_block]

JE KUNT VEILIG EN VERTROUWD KOPEN

9 reacties

 1. Hallo Michel, hele interessante les en ook de manier waarop je het uitlegd maakt je nieuwsgierig naar meer. Ik ben benieuwd naar de volgende les bedankt voor les 1 en les 2 🙂

  1. Hallo Corné, dankjewel voor je reactie! Leuk dat je het interessant vindt. De volgende lessen worden nog veel interessanter en leuker… 😉

 2. Hoi Michel. Dank je wel voor deze mooie informatie. Goed en duidelijk te begrijpen. Ik verheug me op de volgende lessen. Een groet uit het hart Minnie

 3. Bedankt voor de uitleg maar ik wist al het een en ander Maar toch bedankt

  Het is toch plezant om het eens van een ander te horen

  Dank U wel

  grtj lu

 4. Hallo k kreeg een mail als ik niet te tevreden was of als je iets verkeerd hebt gezegd. Maar ik was nog best sceptisch hier over en zie ook al gelijk aanbiedingen staan zodat jij hier lekker geld mee kan verdienen en dat ik er verder niks mee opschiet. Gr bas

  1. Beste Bas, ik heb geen idee welke mail je bedoeld. Kun je hem eens doorsturen naar mij? Dan kan ik er inhoudelijk op reageren, want dit soort berichten zijn mij onbekend. Wellicht dat je iets verkeerd begrepen hebt, en in dat geval kan ik mijn bericht misschien verbeteren. Ik zie je mailtje dus graag tegemoet.

   Wat ik wel proef in je reactie is een minder positieve houding t.o.v. geld en/of geld verdienen. En dat is júist één van de dingen die blokkerend werken als je zelf meer geld willen verdienen. Zolang er een negatief gevoel in je zit als ‘een ander’ geld verdient, dan heb je (onbewust) datzelfde gevoel als je zelf geld gaat verdienen. Alleen zul je het bij jezelf anders ‘voelen’, maar deze programmering bepaalt wel je gedrag, je acties en daarmee je (financiële) resultaten.

   Bij een ander kun je weinig doen (behalve reageren, zoals hier) en bij jezelf zal het zorgen voor gedrag dat leidt tot het uitblijven van het succes/geld dat je eigenlijk graag wilt.

   Het HypnoMiljonair programma is niet nodig. Niets moet. Ik verplicht nooit iemand tot iets. Ik bied het slechts aan, omdat het een goede methode is om het gehele proces dat je leert in deze gratis cursus drastisch te versnellen. Ook dat leg ik je uit in de cursus verderop. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *