Les 4

Het Manifestatie Proces

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]In de les van vandaag wil ik iets met je delen dat ook wel ‘Het Manifestatieproces’ genoemd wordt. Dit is geen zweverige blabla. Het is het feitelijke proces dat onze resultaten produceert.

Het proces gaat zo:

Denken leidt tot je Gevoelens, welke leiden tot je Acties, en deze leiden dan weer tot je Resultaten. Ik heb er een kleine formule voor gemaakt…

 

dgar-formule

 

Nu heeft iedereen van ons een persoonlijke geld en succes blauwdruk in het onderbewustzijn zitten. En het is deze blauwdruk die meer dan alles bepaalt hoe je financiële leven eruit ziet![/text_block]

Deze blauwdruk is je ‘geldbrein’!
Het is een natuurwet.

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Waar komen gedachten vandaan?

Drie keer raden waar je gedachten vandaan komen. Juist, uit je onderbewustzijn.

En alle geld-gerelateerde gedachten komen voort uit dat onbewuste deel van je onderbewustzijn dat ook wel … het geldbrein genoemd wordt.

Verander iets in je geldbrein en dat zal onmiddellijk gevolgen hebben voor je gedachten omtrent succes en geld. En wanneer je gedachten veranderen, veranderen je gevoelens over dat onderwerp (geld) en daarmee veranderen je acties ook en dus ook je resultaten.

Als je de formule volgt dan kun je begrijpen dat wanneer je iets in je geldbrein wijzigt, je daarmee je financiële resultaten beïnvloedt.

En dat gebeurt niet per ongeluk… Dit is een Natuurwet! En om die reden werkt dit altijd op dezelfde manier.

En dat betekent:[/text_block]

— SPACER —

 • Je kunt de allerbeste zakenman/zakenvrouw zijn!
 • Je kunt de allerbeste onderhandelaar zijn!
 • Je kunt de allerbeste marketingspecialist zijn!
 • Je kunt de allerbeste verkoper zijn!
 • Je kunt de allerbeste manager zijn!
 • Je kunt de allerbeste zijn op je werk!
 • Je kunt alles weten over onroerend goed!
 • Je kunt alles weten over aandelen en andere investeringen!
 • Je kunt jarenlange ervaring hebben als financieel specialist!
 • Je kunt met pensioen zijn of er tegenaan zitten!
 • Je kunt allerlei systemen hebben om geld te genereren!
— SPACER —

MAARRRRR….

Als Je Onderbewustzijn Niet Ingesteld Is Op een Hoog Niveau van Succes en Grote Hoeveelheden Geld, Dan Zul je NOOIT Grote Hoeveelheden Geld Hebben.

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]

En als je per ongeluk tóch ineens veel geld hebt, dan zal je huidige arme geldbrein je helpen dit geld weer snel kwijt te raken.

En dat is helaas de waarheid. Voor arme mensen is dat een triest feit want het betekent dat als zij hun geldbrein niet aanpassen, zij voor de rest van hun leven arm blijven. Aan de andere kant is het een mooi feit voor de rijkeren onder ons, omdat het ook hier hun geldbrein is dat ze rijk houdt!

donald-trumpLaat ik je hier eens een voorbeeld van geven. Je hebt vast wel eens gehoord van Donald Trump?

Goed, Donald Trump is een Multi Miljardair … Deze man verloor op een gegeven moment alles dat hij had.

Slechts twee jaar later had hij alles terug verdiend en meer. Waarom? Omdat zijn geldbrein staat ingesteld op hoog niveau, veel succes en veel geld.

Aan de andere kant hebben we loterijwinnaars. De meesten van ons kennen de verhalen wel, toch? Ze wonnen miljoenen dollars of euro’s. Vijf jaar later heeft meer dan de helft van deze winnaars het geld verbrast en zijn ze terug bij af… Waarom? omdat hun geldbrein staat ingesteld op laag niveau, weinig succes en weinig geld.

Kijk eens naar onderstaande video en zie het voor jezelf. De video is Engelstalig en het geeft je een idee wat een arm geldbrein met je kan doen als je ineens een enorm geldbedrag wint in de loterij.[/text_block]

— SPACER —

Als je bovenstaande video bekeken en begrepen hebt, dan zul je nu weten hoe ongelooflijk belangrijk het is om een rijk geldbrein te hebben!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Zoals je kon zien in de video namen de loterijwinnaars stuk voor stuk foute beslissingen, meestal met desastreuze en zelfs fatale gevolgen. De oorzaak is hun ongewijzigde arme geldbrein. Met een rijk geldbrein zouden diezelfde mensen veel betere, wijzere en vooral veiligere beslissingen genomen hebben.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Het volgende verhaal viel mijn mond van open…

Het gaat over een weduwe. Zij en haar man hadden hun leven lang gespaard voor hun oudedagsvoorziening. Ze hadden een redelijk goed inkomen en alles ging goed. Maar vanaf het moment dat haar man overleed gingen de financiën heel snel bergafwaarts.

older-womanHun investeringen begon te wankelen. Zijn pensioenregeling was opgedroogd en de rekeningen van de medische zorg, het ziekenhuis, en de apotheek kwamen allemaal in één keer binnen. Binnen zestig dagen was ze zo goed als failliet.

Wat ik ontdekte was dat zij als kind erg arm was opgegroeid. Vervolgens zag zij haar eigen ouders steeds ouder en armer worden.

Na nog wat doorvragen bleek dat haar man een redelijk goede geldbrein programmering had dat stond ingesteld op redelijke succes. Maar háár geldbrein stond ingesteld op complete armoede, en dat was dus precies wat er ‘overbleef’ en gebeurde na het overlijden van haar man. Treurig verhaal hè? Tja, het is uiterst treurig en waargebeurd.

En dit is precies de reden waarom oudere mensen vaak in ernstige financiële nood komen.

De meeste mensen weten niet dat het hun eigen onzichtbare geldbrein is die dit doet.

Vaak geven zij vervolgens iets of iemand anders de schuld. Het waren ‘de omstandigheden’, ‘anderen’, ‘de economie’, ‘de recessie’, ‘de aandelenmarkt’, ‘de bank’, ‘de overheid’, ‘de belastingdienst’, enzovoorts…

Ik heb nog een afbeelding gemaakt waarin je kunt zien hoe het werkt:innerlijke-wereld-uiterlijke-wereld[/text_block]

— SPACER —

Het Goede Nieuws is Dat Je Gewoon Je Geldbrein Kunt Veranderen!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Tussen twee haakjes … je bent daar al mee begonnen door te erkennen dat je inderdaad een geldbrein hebt en door wat je nu allemaal leert van deze lessen. Je hebt daarmee nu al een grote voorsprong genomen op diegenen die deze kennis niet hebben. En dat is goed nieuws, toch?

Maar er is meer…

Naast een geldbrein heb je ook:[/text_block]

— SPACER —

 • Een Relatiebrein
 • Een Gezondheidsbrein
 • Een Lichaamsgewichtbrein
 • Een Blijdschapsbrein
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]En al deze ‘breinen’ bevinden zich in je onderbewustzijn. Nu wordt het pas echt interessant!

In de volgende les leer ik je hoe je geldbrein tot stand is gekomen en hoe je het kunt aanpassen in een ECHT RIJK GELDBREIN.

Oké?

Dan zie ik je morgen bij de volgende les!

Michel[/text_block]

Een Team Met Een Rotsvaste Reputatie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Myriad%20Pro” font_style=”normal” font_color=”%23f1f1f1″ font_shadow=”none” left_padding=”0″ right_padding=”0″ line_height=”23″]Wij hebben een 100% goedkeuringsclassificatie van IMTrustWorthy. Je kunt je aanmelden bij IMTW voor feedback en ratings van andere klanten.[/text_block]

JE KUNT VEILIG EN VERTROUWD KOPEN

15 reacties

 1. Hoi,
  Zit er dan bij deze mensen angst in het geldbrein, heeft het soms ook te maken met het reptielenbrein.
  Hoe krijg je dat er dan uit en hoe kun je dat dan aan bv andere mensen leren.

  1. Hoi Diolène,

   Er zit zeer zeker angst in het ‘arme geldbrein’. Maar het is niet alleen angst, ook bijvoorbeeld ‘hebzucht’ en andere ongewenste emoties.

   Zolang ‘veel geld’ hebben/krijgen/verdienen buiten je comfortzone valt, zul je tegen issues aan blijven lopen die aangestuurd worden vanuit het onderbewustzijn, die tot doel hebben je terug te krijgen naar een situatie binnen je comfortzone. Kort gezegd: zoals het was.

   In veel gevallen betekent dit dat je op de één of andere manier van je geld af moet komen, althans volgens je ONbewuste programmering.

   Je ziet dan ook in de video dat de mensen die ineens over rijkdom beschikten daar helemaal niet klaar voor waren. En als gevolg van hun arme geldbrein, gekke, onverstandige en ronduit levensgevaarlijke dingen gingen doen.

   Een grappig voorbeeld was dit. In de negentiger jaren waren er twee Belgische jongens die elektronische (house) muziek konden maken. Zij werden superpopulair en verdienden ineens in korte tijd bakken met geld. Ze kochten daar verschillende dure auto’s van. 4 Mercedessen per man meen ik mij te herinneren.

   Na een half jaartje was de hype over en verdienden ze niks meer. En daar zaten ze dan met hun dure auto’s. Uiteindelijk konden ze de auto’s met veel verlies weer verkopen en het restant aan geld werd snel verbrast. Dit liep uiteindelijk goed af en ze hadden een leuke tijd gehad, maar ze konden het succes niet vasthouden. Ze waren weer terug bij af. (terug in de comfort zone)

   Juist daarom is het belangrijk dat het geldbrein aangepast wordt, waarna je onderbewustzijn je JUIST de goede kant op stuurt.

   Het is uiteindelijk je onbewuste programmering dat je leven bepaalt. Het is de onzichtbare kapitein op het schip.

   In het reptielenbrein bevinden zich voornamelijk zaken die te maken hebben met overleving, voortplanting en instincten. Ik weet dat een deel daarvan inderdaad een rol speelt. Het strekt echter te ver om dat hier in detail uit te leggen. In de verdere lessen ga ik daar wel wat dieper op in en leg ik dingen uit op een makkelijk te begrijpen manier. Daar leer je onder andere hoe je deze arme programmering eruit kan krijgen en kunt vervangen met een rijke programmering.

   Het eenvoudigste is om wat je nu leert ook aan anderen te vertellen. Op die manier kun je uitleggen wat er aan de hand is en hoe je dit op kunt lossen. Je mag ze natuurlijk ook naar deze site sturen (hypnomiljonair.nl/cursus) en dan kunnen ze zichzelf aanmelden en krijgen zij ook deze lessen.

  1. Hallo Corné,

   Graag gedaan en bedankt voor je reactie. In les 5 ga ik dieper in op waar je huidige geldbrein vandaan komt. Ook krijg je daar een eerste oefening. 🙂

 2. Hallo Michel, graag gedaan. Wanneer ontvang ik les 5? ik had hem namelijk al verwacht de laatste twee dagen had ik de les rond 0:17 het is nu 01:56

  1. Hallo Corné,

   We hebben een storing gehad, waardoor de emails tijdelijk niet verzonden werden.
   Deze storing is zojuist verholpen en achterstallige emails zijn inmiddels de deur uit.

 3. Hallo Michel, Eerder schreef je naar mij “In les 5 ga ik dieper in op waar je huidige geldbrein vandaan komt. Ook krijg je daar een eerste oefening. :-)” Het is dus wel belangrijk dat ik les 5 van je krijg voordat ik les 6 krijg. Het moet wel op volgorde en niet een les overslaan.

  1. Hallo Corné,

   We hebben last gehad van een vervelende technische storing. Uiteindelijk is deze na enkele pogingen van de technici het op te lossen verholpen. In de tussentijd heb ik je les 5 ‘handmatig’ toegestuurd, zodat je in ieder geval verder kunt.

 4. Les 4 is een nadenkertje voor veel mensen, goed gebracht!!! Bedankt Michel

  Ik vraag mij ook af of godsdienst van uit je jeugd ook veel invloed kan hebben op je geldbrein waarschijnlijk wel !!

  grtj Lutgarde

  1. Hallo Lutgarde,

   Dankjewel voor je reactie. Godsdienst en religie kunnen hier inderdaad een zeer grote rol in spelen. Ik ben geen goede kenner op het gebied van verschillende religies, maar weet wel dat in sommige religies rijkdom of geld vaak als slecht, of erger (duivels) gezien wordt. En als je dat vanaf je jeugd al meekrijgt, dan heeft dit gegarandeerd zijn effect op je huidige financiële situatie.

 5. Hallo Michel,
  Hele nuttige lessen!
  Het valt me al op bij ” miljoenenjacht” hoe hebberig mensen worden en hoe ze gokken met hun inmiddels gewonnen geld om er nog meer uit te halen.
  Ik zelf denk dat ik heel verstandig met geld kan omgaan.
  Maar ik ben toch benieuwd naar de volgende lessen.
  Ik vind ze erg interessant.
  Groetjes Maria

  1. Hoi Maria, dankjewel. Ja, mensen worden snel hebberig En hebberigheid komt vanuit een onbewust patroon, dat zeker niet leidt tot financiële vrijheid. Leuk om te horen dat je de lessen interessant vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *