Les 8

Hoe arm is jouw geldbrein?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Als eerste wil ik je feliciteren dat je zo ver gekomen bent in deze cursus! En? Heb je er tot nu toe iets van opgestoken? Begrijp je nu hoe je onderbewustzijn werd geprogrammeerd en hoe dat je huidige financiële situatie beïnvloedt?

Mooi! Dan gaan we nu verder om te bepalen hoe JOUW geldbrein is ingesteld, oké?

Ben je er klaar voor?

Hier is de grote vraag: waarop is JOUW huidige geldbrein ingesteld? Hoe kom je daar achter? Het antwoord is eenvoudig…[/text_block]

— SPACER —

Kijk Naar Je Resultaten NU!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Kijk naar je ‘vruchten’, en je weet meteen hoe je ‘wortels’ zijn ingesteld!

thermostaatStel je nu eens voor dat de temperatuur in de kamer 21 graden is. De kans is dan groot dat dit komt doordat de thermostaat op 21 graden staat ingesteld, toch?

Nu wordt het interessant! Let op… Zou het mogelijk zijn dat, als het erg koud is buiten, en de ramen staan open, dat de temperatuur in de kamer zakt naar, laten we zeggen 15 graden?

Ja, natuurlijk! Logisch! Toch?

Maar wat zal er uiteindelijk gebeuren? De thermostaat zal aanslaan om de temperatuur weer omhoog te krijgen naar 21 graden. Ja of ja?

En dat betekent:

[/text_block]

De Enige Manier Om PERMANENT De Temperatuur In De Kamer Te Veranderen Is De Thermostaat Hoger of Lager Instellen!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″ bottom_padding=”25″]Klinkt logisch, of niet? En … de enige manier om permanent je financiële leven op een hoger niveau te krijgen is door je financiële ‘thermostaat’ aan te passen, ook wel bekend als je ‘geldbrein’![/text_block]

Wist je dat???

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left” font_size=”24″]Wij mensen een ‘financiële thermostaat’ in ons brein hebben? Deze ‘financiële thermostaat’ is deel van het Psycho Cybernetisch Mechanisme (PCM) en het ‘helpt’ ons ‘veilig’ te houden. Het doet dit door je ‘gevangen’ te houden in je z.g. ‘Comfort Zone’.

Het stuurt je weg van dingen die buiten je comfort zone liggen. Daarom MOET veel succes en veel geld verdienen BINNEN je comfort zone liggen, anders zal je PCM direct aanslaan.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

Met een ARM geldbrein, is je PCM verantwoordelijk voor:

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

 • Dat je NIET zo succesvol bent als je graag wilt!
 • Dat je NIET zoveel geld verdient en hebt als je wilt!
 • Als je per toeval veel geld krijgt, zorgt het ervoor dat je het weer snel verliest, door je er ‘domme’ dingen mee te laten doen.

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

Met een RIJK geldbrein, is je PCM verantwoordelijk voor:

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

 • Dat je zo succesvol bent en blijft als je wilt!
 • Dat je zoveel succes en geld hebt als je wilt!
 • Als je per ongeluk geld kwijtraakt aan iets, zorgt het ervoor dat je het weer snel terugverdiend!

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Hoe Denken Rijke Mensen?

thinkmoneyIk ga het nu hebben over hoe rijke mensen denken.

Het is namelijk een feit dat zij heel anders denken dan de meeste anderen. Daarna wil ik het hebben over hoe je hun specifieke manier van denken kunt ‘adopteren’, om daarmee het onderste uit de kan te halen als het gaat om het creëren van succes en financiële rijkdom.

Herinner je je nog het Manifestatie Proces? Ik had het daar een paar dagen geleden over. Herinner je je dat nog? Het ging zo: je Denken leidt tot Gevoelens (of emoties), wat leidt tot bepaalde Acties, wat leidt tot een bepaald Resultaat. (DGAR)

En dat betekent dus dat het altijd begint met hoe je DENKT!

Dus wat ik ga doen is laten zien hoe rijke en succesvolle mensen denken. En zoals ik al zei zul je zien dat ze anders denken dan wat je mogelijk verwacht.

En dan kun je je afvragen of je een soortgelijke manier van denken wilt ‘importeren’ in je eigen brein, waardoor je elke keer een stukje van je eigen geldbrein bijstelt in de richting van succesvol en rijk denken. Ik ga deze manieren van denken ‘Rijkdoms Geheimen’ noemen, oké?

Goed, laten we beginnen…[/text_block]

Rijkdoms Geheim

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]rijkdoms-geheim-300x257Rijke en succesvolle mensen geloven: “IK creëer mijn leven” en onsuccesvolle mensen geloven “Het leven overkomt mij”.

Als je écht groot succes wilt creëren in je leven, dan is het absoluut noodzakelijk dat je echt gelooft en WEET dat JIJ de enige bent aan het stuurwiel van je leven. Je moet weten dat JIJ degene bent die jouw succes creëert. Dat JIJ degene bent die middelmatigheid creëert. En dat JIJ ook degene bent die financiële problemen creëert.

 

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Naast ‘Rijkdoms Geheimen‘, zijn er ook heel veel negatieve ‘eigenschappen’ die de meeste mensen met een arm geldbrein hebben. Deze negatieve ‘eigenschappen’ helpen ze arm te blijven. Als je deze ‘eigenschappen’ (een beter woord is PROBLEMEN) herkent, dan WEET JE, dat je te maken hebt met een arm geldbrein eigenschap… En als je heel toevallig zo’n ‘eigenschap’ bij jezelf ontdekt, doe jezelf dan een plezier en zorg ervoor dat je zo snel als de bliksem van die eigenschap afkomt…[/text_block]

Arm Geldbrein ‘Eigenschap’ 1 – De Schuld Geven

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]verwijtenIn plaats van zelf de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor ALLES dat er in hun leven gebeurt, spelen de meeste mensen met een arm geldbrein de rol van slachtoffer!

Nu is het zo dat dit soort ‘slachtoffers’ normaal gesproken drie onmiskenbare kenmerken hebben, waaraan je ze kunt herkennen. Het eerste kenmerk is dat ze heel veel verwijten.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Bijvoorbeeld:[/text_block]
 • Ze verwijten het de economie
 • Ze verwijten het hun soort bedrijf
 • Ze verwijten het de aandelenmarkt
 • Ze verwijten het de huizenmarkt
 • Ze verwijten het de stad waarin ze wonen
 • Ze verwijten het de belastingen
 • Ze verwijten het de overheid
 • Ze verwijten het hun werknemers of werkgever
 • Ze verwijten het hun manager
 • Ze verwijten het hun partner
 • Ze verwijten het hun upline
 • Ze verwijten het hun downline
 • Ze verwijten het hun man, vrouw, vriend of vriendin
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Het is ALTIJD iets of iemand anders. Ze zijn het nooit zelf. Het is NOOIT hun fout![/text_block]

Arm Geldbrein ‘Eigenschap’ 2 – Rechtvaardigen

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Arme mensen rechtvaardigen vaak dingen. Ze rechtvaardigen hun situatie door te zeggen “Ach, weet je, eigenlijk is geld niet belangrijk”.

Nou… Laat ik je één ding zeggen. Als je zou zeggen dat je vrouw, je man, je vriend of vriendin ‘eigenlijk niet belangrijk is’, denk je dat ze lang bij je blijven? Ik denk het niet. En hetzelfde geldt voor geld!!![/text_block]

 • Als je denkt dat een grote auto niet belangrijk is, zou je er dan een kopen? Zou je er een hebben? Natuurlijk niet.
 • Als je het niet belangrijk vindt om een papegaai als huisdier te hebben, zou je er eentje kopen? Zou je er eentje hebben? Ik dacht het niet…
 • Als je denkt dat geld niet belangrijk is, zou je het dan hebben? Uiteraard niet!
— SPACER —

Maak Je Vrienden Gek!

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left” font_size=”24″]Weet je wat? Je kunt je vrienden helemaal ‘gek’ maken met deze informatie.

hand-on-forehead-mylazyprofitempireDe volgende keer als een van hen naar je toekomt zoiets zegt als ‘geld is niet belangrijk’ moet je voor de grap het volgende doen:

Leg je hand op je voorhoofd, kijk omhoog, en zeg … “ik krijg door dat je platzak bent of geen geld hebt”.

En kijk hoe hun mond openvalt en hoor ze zeggen “hoe weet jij dat nou?”

En dan zeg je: “wat wil je nog meer weten? Dat is dan 50 euro alsjeblieft…” :-)

En je hebt er een heel nieuwe business bij, hahaha! NATUURLIJK zijn ze platzak![/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Ik kan je dit zeggen: IEDEREEN die zegt dat geld niet belangrijk is heeft het niet!

En natuurlijk zijn er altijd mensen die dan zeggen: “ja maar geld is niet zo belangrijk als liefde”. Maar wat ben je dan aan het vergelijken? Appels met peren? Wat is belangrijker je arm of je been? Nou, misschijn zijn ze beiden belangrijk, ieder op hun eigen manier.[/text_block]

Arm Geldbrein ‘Eigenschap’ 3 – Klagen

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Klagen is absoluut het slechtste wat je kunt doen voor je gezondheid en je financiële welzijn. Echt het SLECHTSTE! Geloof me! Waarom? Omdat er een universeel principe geldt:[/text_block]

“Je Krijgt Meer Van Datgene Waarop Je Focust”

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Heb je dat wel eens gehoord? Nou, het is waar! klagenEn als je over iets klaagt, waar focus je dan op? Op wat goed is in je leven, of op wat er niet deugt?

Als je klaagt, dan focus je dus op datgene wat niet deugt in je leven!

En omdat je méér krijgt van datgene waarop je focust, krijg je dus meer van datgene waarover je klaagt.
the-secret-hypnomiljonairAls je klaagt over wat dan ook, krijg je er gegarandeerd meer van op je bord! En als gevolg daarvan ga je waarschijnlijk nog meer klagen, en nog meer krijgen, enzovoorts.

Je trekt hiermee ‘troep’ aan en uiteindelijk verander je jezelf hiermee in één grote ‘troepmagneet’.

En is het je wel eens opgevallen dat klagers bijna altijd een sloeberig leven hebben? En dan zeggen ze “ja, natuurlijk klaag ik, moet je kijken hoe mijn leven eruit ziet!”

En nu weet jij beter, en dus kun je meteen zeggen “NEE, het is OMDAT je klaagt dat je leven is zoals het is. Stop daarmee en sta niet zo dicht bij me!

Hier volgen enkele rijkdomsstappen om te nemen, waarmee je je geldbrein en je leven in positieve zin verandert.[/text_block]

— SPACER —

 • Als eerste, ZEVEN dagen geen geklaag. Niet in je hoofd en niet hardop.
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Het moeten zeven dagen zijn! Waarom? Omdat je zeer waarschijnlijk nog resterende ‘klaaggedachten’ hebt die er later pas uitkomen! En ‘klaaggedachten’ tonen zich nou eenmaal niet met de snelheid van het licht, maar met de snelheid van ‘geklaag’, en dat is echt heel langzaam.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]En hier is een punt dat je moet snappen: Het is JOUW keuze. Zeg nu hardop: “Het is MIJN KEUZE”.[/text_block]
— SPACER —

 • Je kunt slachtoffer zijn of rijk. Maar niet beiden tegelijk.
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Want als je ervoor kiest om iets of iemand anders de schuld te geven, iets te rechtvaardigen of te klagen over iets, dan blokkeer je daarmee niet alleen de weg naar financiële vrijheid, maar ook de weg naar een blijvend gelukgevoel en zelfs je gezondheid. Want die impact heeft het!

Ik ga je nog een stap naar rijkdom geven. Deze is eenvoudig:[/text_block]

— SPACER —

 • Begin de VOLLEDIGE verantwoordelijkheid te nemen voor ALLES dat er in je leven gebeurt. Vooral als het met je financiën te maken heeft.
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″ bottom_padding=”50″]Oké? Mooi! In de volgende les, dat tevens de laatste is, krijg je meer belangrijke stappen die zullen leiden tot rijkdom en gaan we samen een klein experiment doen dat nogal schokkend kan zijn voor je.

Ik zie je graag in de laatste les van deze digitale klas!

Michel[/text_block]

Een Team Met Een Rotsvaste Reputatie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Myriad%20Pro” font_style=”normal” font_color=”%23f1f1f1″ font_shadow=”none” left_padding=”0″ right_padding=”0″ line_height=”23″]Wij hebben een 100% goedkeuringsclassificatie van IMTrustWorthy. Je kunt je aanmelden bij IMTW voor feedback en ratings van andere klanten.[/text_block]

JE KUNT VEILIG EN VERTROUWD KOPEN

2 reacties

 1. Hoi Michel, Bedankt voor les 8 ik ben blij dat deze langer was dan de vorige en ook meer informatie bevat 🙂 Wel jammer dat morgen de laatste les van deze cursus is.

 2. Hallo Michel,

  Elke les is tot hiertoe een nadenkertje

  en leerRIJK

  Nogmaals bedankt voor alle informatie !!!!!!!!

  grtjes L. VERBEECK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *