Les 9

Meer Geheimen over Rijkdom…

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Welkom bij deze negende en tevens laatste les van deze HypnoMiljonair cursus.

In deze cursus heb je geleerd hoe je je geldbrein kunt veranderen, zodat je een rijker leven kunt creëren op de automatische piloot.

Zoals gezegd is dit de laatste les. In de vorige les ben ik begonnen de denkprocessen te vergelijking tussen arme en rijke mensen. Rijke mensen denken namelijk heel anders dan arme mensen. Daarom doen zij dingen anders en hebben zij uiteindelijk ook heel andere resultaten.

In deze les ga ik daar verder op door en krijg je enkele opzienbarende feiten.

Daarna ga ik je uitnodigen om de daad bij het woord te voegen en een omschakeling te maken in je brein, waardoor je financiële vrijheid magnetisch gaat aantrekken en er een nieuwe wereld voor je opengaat.[/text_block]

— SPACER —

Rijkdoms Geheim

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]rijkdoms-geheim-300x257

Rijke en succesvolle mensen spelen het ‘geldspel’ om te winnen!

De meeste andere mensen spelen hetzelfde spel om niet te verliezen!

 [/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Hier is waar het om gaat. De meeste mensen spelen het ‘geldspel’ op een (te) defensieve manier. Maar laat ik je nou eens de volgende vraag stellen. Hoe gaat het eraan toe in de topsport? Doen topsporters ook zo voorzichtig mogelijk?

Wat zijn hun kansen om te winnen als ze gefocust zijn om ‘in ieder geval de race uit te lopen’, in plaats van gefocust te zijn om als eerste over de streep te gaan?

Als je die laatste instelling hebt en defensief denkt, zal je kans om te winnen minimaal zijn.

De meeste mensen zijn gefocust op (financiële) overleving en (financiële) veiligheid/zekerheid.[/text_block]

— SPACER —

 • Dus wat is jouw doel?
 • Wat is je ware achterliggende doelstelling?
 • Wat is je intentie?
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”24″ font_style=”bold” bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]De intentie van rijke mensen is…[/text_block]

Overvloed Creëren

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”24″ font_style=”bold” bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]De intentie van arme mensen is…[/text_block]

Genoeg Hebben om te Overleven

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]En dit geldt voor de meeste mensen die arm zijn of een gemiddeld inkomen hebben. Hun intentie is om genoeg geld te hebben om de rekeningen te kunnen betalen of om net genoeg te hebben om te kunnen overleven of een ‘leuk leventje’ te hebben. En weet je wat? Door de kracht van intentie en het manifestatieproces is dat precies wat ze krijgen, en geen rooie cent meer.

Begrijp je dat?

En dat is waarom ik mij erg zorgen maak over oudere mensen die denken (en focussen) op een AOW’tje. Zij denken vaak ten onrechte dat de overheid wel voor ze zal zorgen, of dat ze veilig zijn met hun opgebouwde pensioen.[/text_block]

— SPACER —

 • Het heeft ALLES te maken met JOUW INTENTIE!
 • Het heeft ALLES te maken met HOE JIJ DENKT!
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″ font_style=”bold” bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]En hoe zit het dan met de gemiddelde man/vrouw?[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Nou, hun grote intentie staat ‘toevallig’ gelijk aan hun meest favoriete zinnetje.

Zij willen het ‘gewoon lekker hebben’.

En weet je wat? Dit is ZO belangrijk voor ze dat ze niet eens meer het verschil weten tussen ‘het gewoon lekker hebben’ en ‘rijk’ zijn.

En we weten allemaal wel dat als we focussen op ‘het gewoon lekker hebben’, we uiteindelijk altijd rijk worden, toch? …

? hahaha … nee nee nee … Ik dacht het niet![/text_block]

— SPACER —

 • Dus ik zeg het nu: ‘het gewoon lekker hebben’ leidt NIET tot een rijker en gelukkiger leven!
 • Anders gezegd: Focussen op ‘het gewoon lekker hebben’ is de DOODSKUS voor succes!
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Ik weet dat het overdreven en dramatisch kan klinken wat ik zeg en ‘Amerikaans’ kan overkomen, maar dit is vaak nodig om mensen wakker te schudden en ik doe dat dus met opzet.[/text_block]
— SPACER —

Wat je moet doen om succesvoller, rijker en gelukkiger te worden is compleet anders dan wat je moet doen om het ‘gewoon lekker’ te hebben.

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Snap je? Aan de andere kant is het wel zo dat wanneer je rijk wordt, doordat je daarop focust, dit een behoorlijk lekker leven oplevert! Kies dus daarvoor!

shoot-fot-the-stars-mylazyprofitempireEr is een Engels gezegde dat vrij vertaald als volgt gaat: wanneer je mikt op de sterren, raak je in ieder geval de maan.

De meeste mensen mikken niet eens op hun eigen plafond en vragen zich vervolgens af wat het probleem is!

Het echte probleem is niet dat je doelen te groot zijn en je ze daardoor niet bereikt…[/text_block]

Het is dat je doelen te klein zijn en die wél bereikt!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]schrikkenIk ga nu iets doen waar je mogelijk van zult schrikken.

Ben je er klaar voor? Oké, hier gaat ie.

Laten we terugkeren naar onze financiële doelstellingen. Neem de onderstaande cijfers in gedachten.

We hebben het nu over je nieuwe inkomen en hoeveel alles waard is dat je hebt:[/text_block]

— SPACER —

 • Alles dat je hebt heeft een waarde van 10 MILJOEN euro
 • Je verdient 1 MILJOEN euro NETTO per jaar
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Hoe voelt dat? Welke gedachten vliegen er door je hoofd? Voelt dit gek of raar? Denk je “droom lekker verder”. Denk je “jaja, hij wel” of denk je “ONZIN”?

Voelt het eng als dit werkelijkheid is? Of vind je het onrealistisch klinken?

1 Miljoen euro, elk jaar weer! 10 Miljoen euro aan bezittingen hebben?

Heb je wel eens gedachten als deze:[/text_block]

— SPACER —

 • Wie heeft er nou zoveel geld nodig?
 • Wat moet ik in godsnaam met zoveel geld?
 • Waarom moet ik zoveel geld krijgen?
 • Ik zou geen tijd meer hebben voor andere dingen!
 • Meer geld = meer problemen…
 • Ach, ik ben daar toch veel te oud voor!
 • Geen idee hoe ik dat moet realiseren.
 • Ik benadeel anderen als ik zoveel heb…
 • I wil mijzelf niet om zeep helpen!
 • Linke soep om zoveel te hebben.
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Dan kan ik je één ding zeggen…[/text_block]

Wat het ook is dat je tegen jezelf zei toen je je nieuwe inkomen zag, was je geldbrein dat zijn ware gezicht even liet zien!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]En dátzelfde geldbrein is meteen ook de oorzaak dat nu nog voorkomt dat je deze grotere bedragen daadwerkelijk hebt.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]En met deze laatste woorden sluit ik deze cursus af.

Helaas komt aan alle goede dingen een eind. En dat geldt ook voor deze gratis cursus.

Als deze cursus je interesse gewekt heeft en je wilt de daad bij het woord voegen, lees dan verder.[/text_block]

Samenvatting

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]In les 1 legde ik je uit dat wij mensen allemaal een ‘geldbrein’ hebben. Dit is een deel van je onbewuste programmering dat verantwoordelijk is voor je huidige financiële situatie.

In les 2 vertelde ik je dat we het hier in feite hebben over je psychologie en dat we in een wereld van dualiteit leven. Alles in onze wereld heeft twee kanten. Zo heeft je uiterlijke (fysieke) financiële wereld, ook een innerlijke financiële wereld. Deze innerlijke wereld zit in je hoofd. Ook leerde ik je dat als je je financiële resultaten wilt veranderen, je de ‘wortels’ (in je hoofd) van deze financiële situatie moet aanpakken.

In les 3 ging ik in op het gegeven dat we in een wereld van oorzaak en gevolg leven. Je huidige financiële situatie, en eigenlijk alles in je leven, is een gevolg van je onbewuste, onzichtbare programmering. Deze onzichtbare wereld bestaat uit je mentale, je emotionele en je spirituele wereld tesamen. Deze drie vormen de ‘wortels’ van je financiële wereld en resulteren in je fysieke en materiële financiële resultaten!

In les 4 leerde ik je over het manifestatieproces en kreeg je de formule DGAR. Je Denken leidt tot Gevoelens, welke leiden tot Acties, welke leiden tot je Resultaten. En deze volgorde komen we altijd weer tegen. Het is een ‘natuurwet’. Ik leerde je dat je gedachten voortkomen uit je onderbewustzijn en dat deze je (financiële) resultaten bepalen. Ook leerde ik je dat je met een rijk geldbrein altijd weer vanzelf terugkeert naar je rijkere situatie, ook al verlies je per ongeluk eens geld. Met een arm geldbrein is het mechanisme precies hetzelfde, alleen houdt deze programmering je dan ‘vast’ in je arme situatie.

In les 5 leerde ik je dat je niet met je huidige geldprogrammering bent geboren. Het is iets dat je aangeleerd hebt van de mensen die je opgevoed hebben en andere factoren. Ook kreeg je een opdracht om een lijstje te maken met je huidige negatieve gedachten omtrent succes, geld, rijke mensen, enzovoorts plus de positieve variant daarvan te bedenken.

In les 6 leerde je dat een belangrijke factor hoe je aan je huidige geldbrein gekomen bent is wat je als klein kind zag. En je ‘aapte’ dat na, en doet dat waarschijnlijk nog steeds, zij het onbewust.

In les 7 ging ik verder over het onderwerp waar je geldbrein vandaan gekomen is en liet ik je zien hoe bepaalde ervaringen uit het verleden op dit moment nog steeds grote invloed hebben op je huidige situatie.

In les 8 maakte je kennis met je eigen huidige geldbrein en liet ik je zien hoe je je geldbrein permanent kunt veranderen. Ik vertelde je over het PCM (Psycho Cybernetisch Mechanisme) dat als een soort thermostaat werkt en je altijd terugtrekt (onbewust) naar je comfortzone. De enige manier om blijvende financiële veranderingen in je leven te realiseren is deze thermostaat aan te passen.

Ook kreeg je wat rijkdomsgeheimen te horen en gaf ik je drie belangrijke arme geldbrein eigenschappen: de schuld geven, rechtvaardigen en klagen. Ik gaf je een oefening door 7 dagen niet te klagen. Niet in gedachten en niet hardop. Ook leerde ik je dat je de volledige verantwoordelijkheid moet nemen voor je huidige situatie. Alleen dan heb je de macht om het te veranderen.

In les 9 (deze pagina) leerde je vervolgens dat ‘rijk’ denken iets heel anders is dan hoe de meeste mensen denken. Eén van de grote problemen is dat de meeste mensen veel te kleine doelen stellen en deze realiseren om vervolgens te klagen dat ze niet verder komen in hun leven. Ook liet ik je voelen hoe het is als je 10 miljoen euro aan bezittingen hebt en elke jaar 1 miljoen netto erbij krijgt. Het resultaat van deze oefening was dat je geldbrein hiermee zijn ware gezicht liet zien. En het is dit geldbrein dat meteen ook de oorzaak is dat je die bedragen nu niet hebt. Het frustreert je en doet er alles aan om dat te stoppen.

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”60″]Hoe nu verder?[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Met de informatie die je gekregen hebt kun je aan de slag. Neem de lessen nog eens op je gemak door en maak voor jezelf een soort plan. ‘Dwing’ jezelf, dat als je negatieve gedachten omtrent geld, succes en/of rijkdom krijgt jezelf te corrigeren en deze te vervangen met de positieve variant, ook al vind je dat (nu nog) niet zo.

Uiteindelijk zul je merken dat je op deze manier steeds meer positieve gedachten krijgt en zullen je manieren van denken en doen veranderen. Ook zullen daardoor je resultaten in positieve zin veranderen.

Weet echter wel dat dit proces niet iets is dat binnen een paar dagen gerealiseerd is. Je hebt er je leven lang over gedaan om te komen waar je nu bent. Als je dit op eigen kracht gaat doen, dien je er rekening mee te houden dat dit een proces kan zijn van maanden tot jaren.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”38″ font_font=”Arial%20Black” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”dark”]OF…
ACCEPTEER MIJN UITNODIGING OM JE TE HELPEN DIT PROCES EXTREEM TE VERSNELLEN[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”24″]Je kunt nu drie dingen doen.

 1. Je doet niks en je verandert niets aan je financiële leven.
 2. Je gaat met de kennis die je gekregen hebt op eigen kracht aan de slag en kunt op de lange termijn (maanden tot jaren) positieve resultaten verwachten.
 3. Je accepteert mijn uitnodiging en je versnelt het volledige proces van geldbrein transformatie in dagen tot weken.

Deze keuze is volledig aan jou. Niets moet, alles kan!

Als je écht een rijker leven wilt en het leven van je dromen wilt realiseren, genieten van een rijker en luxueuzer leven, en je daarbij je toekomst en die van de mensen van wie je houdt zeker wilt stellen, verander dan nu je geldbrein! Kies in dat geval voor mogelijkheid 2 of 3. Want wanneer je dát doet, zullen je financiële resultaten veranderen en worden die mooie dromen omgezet in realiteit. Doe het voor jezelf en voor de mensen van wie je houdt.

Zoals gezegd, niets moet en alles kan.

Dus hierbij wil je graag officieel uitnodigen om het HypnoMiljonair Programma te gaan volgen, zodat je actie aan een snelle en degelijke realisatie werkt voor een sterk en goed geldbrein.

JE KUNT HIER KLIKKEN om de pagina te bekijken waar je je kunt aanmelden voor het HypnoMiljonair programma.

Ik neem je dan als het ware bij de hand en leid je stap voor stap door het gehele proces heen. Laat me je helpen een rijk geldbrein en als onherroepelijk gevolg daarvan een (financieel) rijker leven te creëren!

Dit is een logisch vervolg op de gratis cursus en het helpt je het proces van geldbrein transformatie aanzienlijk te versnellen. Met dit programma herprogrammeer je je geldbrein in sneltreinvaart.

Ongeacht voor welke optie je kiest is het absoluut geweldig als je jezelf en anderen kunt helpen. Het is het dubbel en dwars waard en met het complete HypnoMiljonair Programma bereik je dit op de snelst mogelijke manier.

Is het programma duur? Nee, natuurlijk niet! Ik weet als geen ander dat je NU nog niet dat rijke toekomstige leven leidt. Dus ik kan onmogelijk 1000 euro vragen, hoewel het dat zeker waard is.

Wat je kunt doen is HIER KLIKKEN om het programma aan te schaffen voor een eenmalig klein bedrag. En dan kun je over een paar minuten al beginnen met de daad bij het woord te voegen.

Je ontvangt dan een e-mail met alle downloadlinks, waarmee je alles snel naar je eigen computer kunt downloaden. Dat ziet er zo uit:

hypnomiljonair-inhoud Het hele programma helpt je je geldbrein volledig te transformeren in een zeer rijk geldbrein en ik kan je garanderen dat dit je hele leven in de meest positieve zin zal veranderen.

Je krijgt er ook nog eens vier super bonus sessies bij!

Zet dus nu deze eerste stap naar het volgende level en begin vandaag nog door HIER TE KLIKKEN

Download alles en luister naar de geluidsbestanden van studiokwaliteit. Zet ze op je smartphone, tablet of computer of brand er eventueel cd’s van.

Dit is het echte werk. Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat dit je leven gaat veranderen. Ik weet zeker dat je blij zult zijn dat je dit gedaan hebt!

champagne-cheers-mylazyprofitempireOp jouw nabije succes en rijkdom!

Michel Lejeune,

 

[/text_block]

Een Team Met Een Rotsvaste Reputatie

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_font=”Myriad%20Pro” font_style=”normal” font_color=”%23f1f1f1″ font_shadow=”none” left_padding=”0″ right_padding=”0″ line_height=”23″]Wij hebben een 100% goedkeuringsclassificatie van IMTrustWorthy. Je kunt je aanmelden bij IMTW voor feedback en ratings van andere klanten.[/text_block]

JE KUNT VEILIG EN VERTROUWD KOPEN

9 reacties

 1. hoi Michel,

  Hartelijk bedankt voor de 9 gratis lessen
  ,IK vindt dat U heel correct hebt gehandeld van wat we konden verwachten!!! en WE zelf de keuze hadden
  om uw uitleg te lezen of niet

  Ik ga de uitleg zeker doorgeven aan de mensen die ook gratis een graantje willen mee pikken .

  Nogmaals BEDANKT

  grtj L.VERBEECK

 2. Het waren nuttige lessen die u gaf, Maar… als ik bij les 9 klik op “HIER TE KLIKKEN”, dan heb ik meteen een winkelmandje vol voor 97 euro en dat is beslist NIET mijn bedoeling. Ik moet er langer over nadenken en ik weet nog helemaal niet of ik wel verder wil.
  Wilt u mij van dit winkelmandje ‘bevrijden’, want er is geen knop om het mandje weer leeg te maken. Dit geeft mij een onbetrouwbaar gevoel.
  Ik wil me absoluut niet verbinden aan meer lessen, ik heb er op deze manier geen belangstelling voor, dat zult u begrijpen.

  met vriendelijke groet,
  Marieke Nijhof

  1. Beste Marieke,

   Op deze laatste pagina van de gratis cursus staat onder andere dat als je verder wilt, je dit met het HypnoMiljonair Programma kunt doen. Als je dan op de link klikt om verder te gaan, wordt het programma toegevoegd aan een winkelwagentje. Deze functie is zo gemaakt, om het mensen gemakkelijker te maken om verder te gaan, als ze dat willen. Een winkelwagentje vullen verplicht je echter tot niets.

   Hoe dan ook kun je na het toevoegen van het programma aan je winkelwagentje klikken op de knop ‘Winkelwagentje bekijken’ om te zien wat er in zit. En als je daar op het rode rondje met witte kruisje klikt, verwijder je het programma weer net zo gemakkelijk uit je winkelwagentje.

   Dat gezegd hebbende, leek het mij beter om de link aan te passen, zodat je eerst naar een pagina gaat met meer informatie, waar je de prijs van tevoren ziet en waar je kunt beslissen om het programma te kopen.

   De links zijn inmiddels aangepast, dus dank voor je reactie!

   Hartelijke groeten,
   Michel

 3. Geweldig dat is lief van u en vooral: Zeer Verstandig ook juridisch.

  Bij de meeste mensen met een beetje verstand zal Veiligheid toch prevaleren boven gemak…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *